buffy

10 TV show quotes that will inspire you for the new year

At Freesat, we can’t resist reciting TV show quotes to answer all of life’s big questions. After all, there’s a TV quote for everything. So we thought we’d pop down a few of our favourites from TV shows we love - see how many you recognise!

Find out if you’re a telly expert... 

To make things interesting, we’re letting you guess where the quote is from on our Twitter page before we reveal the answer! 

1. “Strong is fighting. It’s hard, and it’s painful, and it’s every day. It’s what we have to do, and we can do it together.” 

An important reminder to work on your relationships this year, whether it’s friends, family or the inspiration you need to adopt a pet, 2022 is all about coming together. 

Answer: 

Buffy the Vampire Slayer 


2. “Nobody important? In 900 years in time and space, I’ve never met someone who wasn’t important before.”

A truly uplifting quote for the days we all go through.

Answer:

Doctor Who 


3. “You can’t change your past, but you can let go and start your future.”

Strive to be a better version of yourself this year. 

Answer:

Glee 


4. “Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armour, and it can never be used against you.”

Always be true to yourself, and everything else will fall into place. 

Answer:

Game of Thrones 


5. “Don’t be sorry, be fierce.”

This couldn’t be truer. We need to stop apologising for simply existing!  

Answer:

Ru Paul's Drag Race (and there's more where that came from below)


6. “Treat yo’self”

This is more than a reminder to literally treat yourself with material things, it’s a reminder that you deserve to put yourself first sometimes.  

Answer:

Parks and Recreation


7. “Learning requires failure.”

A great life lesson that we often forget in a world striving for perfection (which doesn’t exist, by the way).  

Answer:

Atlanta


8. “I don’t even have a ‘pla’.”

New year’s resolutions are often shoved down our throats. Well, enough is enough! Sometimes the worst thing you can do is plan your life away. It’s okay to sit back and enjoy life for what it is.  

Answer:

Friends


9. “I am never going to put boundaries on me ever again, I’m never going to say ‘maybe’. I’m never going to say ‘I don’t think I can’. I can and I will.”

You really can do anything you set your mind to.  

Answer:

The Great British Bake Off


10. “Okay, I'm cookie dough. I'm not done baking yet. I'm not finished becoming... whoever the hell it is I'm gonna turn out to be. I make it through this and the next thing and the next thing, and maybe one day I turn around and realise I'm ready, I'm cookies.” 

But you don’t have to have it all figured out right now! Everybody moves at their own pace, and there’s no point rushing to the finish line when all that’s waiting for you at the end is a good night’s sleep. The real prize is the journey you’re on, and that takes time.  

Answer:

Buffy the Vampire Slayer (again, sorry) 


Which quote are you using for your New Year vision board?  

 

 

 


Become a telly expert

showcase

 

  channels

 

Showcase

Get the best TV picks of the week from our team of telly experts
 

Channels

Find out what's new on your favourite channels every week

Follow us

Get the latest telly news and updates PLUS access to competitions and exclusive content
twitter insta facebook